Ismerje meg

a Free Food Expo előadóit

Tovább az előadókhoz

Dr. Guseo András

Ideggyógyász, pszichiáter fejfájás specialista agyérbetegségek specialistája

Az ételintolerancia és a neurológiai problémák kapcsolata – avagy mi köze az ételérzékenységnek az elmegyógyászathoz vagy az autizmushoz, autoimmunbetegségekhez

Következő előadó

Az ételintolerancia és az ideggyógyászat

Bartha Ákos

Ételintolerancia-panelek (IgG) eredményeinek összehasonlítása speciális (biomedikális) székletvizsgálatok és kapcsolódó terápiás célú étrendek (pl. alacsony FODMAP-étrend) fényében

Élsport-teljesítménynövelés-genetikai ételintoleranciák?!

élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje

Következő előadó

Egészség és táplálkozás

Dr. Schuman Ádám

Az ételintolerancia diagnosztikája - a FOODTEST 200+ vizsgálatok tapasztalatai

A FOODTEST 200+ a jelenleg legkorszerűbb, fehérjechip alapú laboratóriumi ételintolerancia vizsgálat. Az eddig közel 20 ezer paciensen végzett ételintolerancia meghatározások tapasztalatai. Az IgG alapú ételintoleranciák kimutatása alapján kialakított étrend enyhíti vagy megszűnteti az életminőséget rontó, akár súlyosabb szövődményekhez is vezető állapotokat és tüneteket.
Okleveles vegyészmérnök, biológusmérnök, közgazdász
ügyvezető igazgató

Következő előadó

Egészség és táplálkozás

Kertész Nikoletta Zita

Autizmus komplex terápia szülői tanácsadó, funkcionális táplálkozási
tanácsadó A "Soha Többé Autizmus!" csoport alapítója

Az autizmus kezelési lehetőségeinek a legújabb, leghatékonyabb megközelítése, amely minden életkorban képes a gyermeket ebből az idegrendszeri tünetegyüttesből nagyon nagy sikerrel jelentősen előre vinni, sőt kis életkor esetén jó eséllyel teljesen kihozni

Következő előadó

Az ételintolerancia és az autizmus

Dr. Juhász Ágnes

A Debreceni Mikrobiológiai Laboratórium szakmai igazgatója

Az emberi mikrobiom kialakulása, összetétele, szerepe, megváltozásának okai, következményei; széklet flóra státusz vizsgálat.

Következő előadó

Az emberi mikrobiom szerepe és laboratóriumi vizsgálata

Károlyiné Csicsely Katalin

dietetikus

Az IgG ételintoleranciák kezelése. A pontos, személyre szabott diétás étrenddel kezelhető az IgG alapú ételintolerancia, mindez nagyon fontos része a tünetek megszüntetésének, panaszok csökkentésének.

Következő előadó

Mentes táplálkozás

Dr. Takáts Alajos Ph.D

belgyógyász-gasztroenterológus klinikai főorvos
Az ételintolerancia komplex kezelése a gasztroenterológus szemszögéből.

Miért fontos a leletértelmezés, a pontos diagnózis és a kezelési módszerek kiválasztása? Dr. Takáts Alajos gasztroenterológus a praxisa során szerzett tapasztalatait osztja meg a látogatókkal.

Következő előadó

Az ételintolerancia kezelése

Dr. Gyimes Ernő

okleveles élelmiszermérnök. Ügyvezető igazgatója az általa alapított
SFI Nutrition Élelmiszer Innovációs Kft-nek
A különleges élelmiszer termékek helyzete. Élelmiszer érzékenység és allergia. Mi is az a „mentes élelmiszer”? Adalékanyag mentes élelmiszer: fikció vagy realitás?

Következő előadó

Tények és tévhitek a sporttáplálék-kiegészítőkről

Gangel András

Termékfejlesztő, cukrász. Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Lovagja.
Ételallergiások vendéglátása a gyakorlatban.

Miről tud tájékoztatni az eladó?
A Magyar Élelmiszerkönyv szerinti és a köznapi fogalmak összemosódása.

Glutén mentes?
Cukor mentes?

Következő előadó

Kérek egy szelet Eszterházyt!

Benedek Krisztina

vegyészmérnök, élelmiszer minőségbiztosítási szakmérnök
Mi van és mi nincs a mentes élelmiszerekben? Hogyan értelmezzük az élelmiszercímkék jelöléseit?

Következő előadó

Miből van a "mindenmentes"?

Dr. Krkos Károly

Laboratórium vezető

Az ételintolerancia gyakorlati kérdései: hogyan alakul ki, milyen diagnosztikai és kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre.

Következő előadó

Ételintolerancia

Dr. Révész Klaudia

Az ételintolerancia tipikus tünetei a kezelhetetlen bőrproblémák, gyulladások, ekcéma. De az ételallergia is jelentkezhet kiütésekkel, pirosodással.

Szakterület:
bőrgyógyász-kozmetológus
gyermekbőrgyógyász szakorvos
anti-aging és esztétikai specialista
alternatív bőrgyógyász

Börgyógyász

Tovább a jegyértékesítéshez

Ételintolerancia & bőrgyógyászat

NE MARADJON LE SEMMIRŐL!

A Free Food Expo a Medical Partner Kft. szervezésében valósul meg.
Ügyfélszolgálat:  +36 30 878 6347