Fókuszban az ételérzékenység Diagnosztika és terápia aktuális kérdései
Akkreditált, 16 kreditpontos képzés orvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók részére. A Magyar Ételintolerancia és Ételallergia Társaság szakmai fővédnökségével
Orvosoknak, fogorvosoknak, klinikai szakpszichológusoknak
16 kreditpont tesztvizsgával
Gyógyszerészeknek
16 kreditpont tesztvizsgával
Egészségügyi szakdolgozóknak
16 kreditpont tesztvizsgával
Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható:
1.allergológia és klinikai immunológia, 2. belgyógyászat, 3. bőr-, nemibetegségek és kozmetológia, 4. bőrgyógyászat, 5. csecsemő-gyermekgyógyászat, 6. diabetológus, 7. dietetika, 8. endokrinológia és anyagcsere-betegségek, 9. gastroenterológia, 10. gyermek gasztroenterológia, 11. háziorvostan, 12. immunológia (képesítés), 13. orvos (szakirányú szakképesítés nélkül), 14. orvosi laboratóriumi diagnosztika, 15. orvosi mikrobiológia. Szabadon választható elméleti képzés. Nyilvántartási szám: SZTE-ÁOK/2018.II/00081
KÉPZÉSI PROGRAM (9.00-től 17.00-ig)
Mindennapi kenyerünk – mindennapi hasfájásunk – Dr. Király Viktória Anna, SYNLAB Budapest Diagnosztikai Központ Immunológiai Laboratóriuma
Újdonságok a mikrobiomról – Dr. Juhász Ágnes, szakmai igazgató, SYNLAB, Debreceni Mikrobiológiai Laboratórium
Ételeink és a bőrtünetek – Dr. Révész Klaudia, bőrgyógyász szakorvos
Ételérzékenységi tesztek, eredmények gyakorlati értékelése – Dr. Krkos Károly, laboratóriumvezető, Medical Partner Humándiagnosztikai Laboratórium
Amiért még érdemes eljönni:
A Free Food Expo az egyetlen komplex rendezvény az ételintolerancia témájában! Naprakész információk az ételintolerancia diagnosztikájáról és kezeléséről, mentes élelmiszerek kóstolása, workshopok, 50+ kiállító.
Mindössze 300 szakmai férőhely, regisztráljon még ma!
Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható:
1. gyógyszer-információ és terápiás tanácsadás, 2. gyógyszerész (szakirányú szakképesítés nélkül), 3. gyógyszerészi gondozás, 4. gyógyszerészi mikrobiológia, 5. klinikai laboratóriumi gyógyszerészet, 6. klinikai mikrobiológiai laboratóriumi gyógyszerészet, 7. kórházi-klinikai szakgyógyszerészet, 8. pediátriai gyógyszerészet. Szabadon választható elméleti képzés. Nyilvántartási szám: SZOTE-GYTK/2018.II/00021
KÉPZÉSI PROGRAM (9.00-től 17.00-ig)
Mindennapi kenyerünk – mindennapi hasfájásunk – Dr. Király Viktória Anna, SYNLAB Budapest Diagnosztikai Központ Immunológiai Laboratóriuma
Újdonságok a mikrobiomról – Dr. Juhász Ágnes, szakmai igazgató, SYNLAB, Debreceni Mikrobiológiai Laboratórium
Ételeink és a bőrtünetek – Dr. Révész Klaudia, bőrgyógyász szakorvos
Ételérzékenységi tesztek, eredmények gyakorlati értékelése – Dr. Krkos Károly, laboratóriumvezető, Medical Partner Humándiagnosztikai Laboratórium
Amiért még érdemes eljönni:
A Free Food Expo az egyetlen komplex rendezvény az ételintolerancia témájában! Naprakész információk az ételintolerancia diagnosztikájáról és kezeléséről, mentes élelmiszerek kóstolása, workshopok, 50+ kiállító.
Mindössze 300 szakmai férőhely, regisztráljon még ma!
Szakképesítések, amelyekhez szakma szerinti pontszámként elszámolható:
1. felnőtt ápolás és gondozás, 2. gyermek ápolás és gondozás, 4. laboratóriumi diagnosztika, 7. fogászati ellátás, 8. gyógyszertári ellátás, 12. védőnői ellátás, 13. közegészségügy és népegészségügy, 15. rehabilitációs és életvezetést támogató, 16. dietetika 17. természetgyógyászat. Szabadon választható elméleti képzés. Akkreditációs száma: SZTK-A-3733/2018.
KÉPZÉSI PROGRAM (9.00-től 17.00-ig)
Mindennapi kenyerünk – mindennapi hasfájásunk – Dr. Király Viktória Anna, SYNLAB Budapest Diagnosztikai Központ Immunológiai Laboratóriuma
Újdonságok a mikrobiomról – Dr. Juhász Ágnes, szakmai igazgató, SYNLAB, Debreceni Mikrobiológiai Laboratórium
Ételeink és a bőrtünetek – Dr. Révész Klaudia, bőrgyógyász szakorvos
Ételérzékenységi tesztek, eredmények gyakorlati értékelése – Dr. Krkos Károly, laboratóriumvezető, Medical Partner Humándiagnosztikai Laboratórium
Amiért még érdemes eljönni:
A Free Food Expo az egyetlen komplex rendezvény az ételintolerancia témájában! Naprakész információk az ételintolerancia diagnosztikájáról és kezeléséről, mentes élelmiszerek kóstolása, workshopok, 50+ kiállító.
Mindössze 300 szakmai férőhely, regisztráljon még ma!