Ismerd meg az Expo előadóit
A rendezvény akkreditált! Orvosok, egészségügyi dolgozók és gyógyszerészek 16 kredit pontot szerezhetnek
A rendezvény akkreditált! Orvosok, egészségügyi dolgozók és gyógyszerészek 16 kredit pontot szerezhetnek
Táplálék allergiák és intoleranciák laboratóriumi vizsgálata
Mindennapi kenyerünk – mindennapi hasfájásunk
Több mint 6000 beteg ételintolerancia adatának értékelése MICROARRAY-alapú diagnosztikai vizsgálattal Magyarországon
Újdonságok a mikrobiomról
FOODTEST 200+ kvantiatív analízise és gyakorlati tapasztalatai
Ételeink és a bőrtünetek
Az egészséges öregedés új rendszere és gyakorlata
A FOODTEST200+ eredményeinek gyakorlati értékelése
Kihívások az élelmiszer innováció területén: “mentes termékek”
A félreértett glutén, A gluténnel kapcsolatban tévhitek határozzák meg a szakemberek és laikusok gondolkodását is. Ez a glutén táplálkozástörténeti átalakulásától a gluténérzékenység definícióján át a glutén és az autoimmunbetegségek kapcsolatáig széles kérdéskört ölel át. A problémának a közegészségügy elhamarkodott csecsemőtáplálási ajánlása miatt is komoly népegészségügyi jelentősége van.
Ételintolerancia-panelek (IgG) eredményeinek összehasonlítása más, speciális (biomedikális) laborvizsgálatok és kapcsolódó, célirányos megoldások (pl. alacsony FODMAP-étrend, szelektív rostok, endotoxémia, stb) fényében
Teljes élet akár összetett ételérzékenységgel is!
Egyszerű fogások, hétköznapi megoldások, mit mivel válthatunk le, miből érdemes és mennyit tárolni a konyhánkban, a “mentes panírozás” fortélyai, a sokoldalú köles, gazdaságos alapanyag felhasználás
Táplálékallergia -átokból áldás?
170 kilóból Ironman
Ketogén zsíranyagcsere
Egészségtől nem mentesen
Maradj edzésben! Mire figyeljünk a szülés utáni edzésnél? Milyen az ajánlott női fitnesz 40 éves kor felett?
Gyomorballon-terápia (Orbera) – Bizonyítottan Hatékony Társ a Fogyásban.
Ételintolerancia kezelése komplementer gyógymódokkal
Az Expo időpontja: 2018.11.03 (8.00-17.00)
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
+36 30 878 6347