Tanács Attila
Egyszerű fogások, hétköznapi megoldások, mit mivel válthatunk le, miből érdemes és mennyit tárolni a konyhánkban, a “mentes panírozás” fortélyai, a sokoldalú köles, gazdaságos alapanyag felhasználás
Egyszerű fogások, hétköznapi megoldások, mit mivel válthatunk le, miből érdemes és mennyit tárolni a konyhánkban, a “mentes panírozás” fortélyai, a sokoldalú köles, gazdaságos alapanyag felhasználás
Tanács Attila vagyok a Mindenmentes Főzősuli alapítója, szakmai vezetője – 2003. óta foglalkozom oktatással, szakmai képzésekkel.
Jelen feladataim közé tartozik az egészséges étrend szakmai oktatása, a diétás táplálkozással, valamint a táplálék allergiával kapcsolatos ételek fejlesztése.
Célom, hogy segítséget nyújtsak a mindennapi ételek összeállításában, az új alapanyagok felhasználásában, gyakorlati elkészítésében. Nagy hangsúlyt fektetek az egyénre szabott étkezés összeállítására, elkészítésére.
Itt csak tiszta természetes alapanyagokkal dolgozunk. Nincsenek határok, nem mondom meg melyik étkezési divat a tuti és nem befolyásolom döntésed.
Célom, hogy választ kapj kérdéseidre, tanuld meg elkészíteni a kiválasztott ételt, és érezd jól magad nálam. Itt a helyed a Free Food Expo-n ha kérdéseidre nem válaszolnak az internetes oldalak, blogok, videók, receptek, vagy épp nincs kinek feltenni őket. Várok mindenkit szeretettel!